22januari2018

Nieuws Asbestslachtoffer Vereniging

U bevindt zich hier: Home Nieuws Het lustrumcongres is aanstaande!

Het lustrumcongres is aanstaande!

Enige tijd geleden werd het lustrumcongres ter ere van het 20-jarig bestaan van de Asbestslachtoffers Vereniging Nederland aangekondigd. Het is bijna zo ver en het programma is gepubliceerd!

 

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de feestelijke bijeenkomst zal Art Rooijakkers (bekend van 'Wie is de mol?') als dagvoorzitter optreden en diverse sprekers aan u voorstellen. Er zal onder andere een, in Australië werkzame, Nederlandse longarts vertellen over de stand van zaken rond mesothelioom-bestrijding aldaar.

 

Tussen de presentaties door zullen korte muzikale momenten ingepast worden, verzorgd door Baer Traa, in 2011 nog de jongste winnaar ooit van het Nederlands Jazz Vocalisten Concours en, na het afronden van zijn conservatoriumopleiding, naam hij is april jl. zijn debuut-ep op die later dit jaar zal verschijnen.

 

Meer informatie over het programma en de locatie vind u hier.

Contactgegevens:

IJsstraat 5
6114 RM  Susteren
Telefoon: 046 - 449 35 70
Mobiel: 06 - 51 28 74 16

 

 >> Contactformulier

 

De Asbestslachtoffers Vereniging Nederland is aangesloten bij Kanker.nl (een initiatief van KWF Kankerbestrijding, Patiëntenvereniging Levenmetkanker en Integraal Kankercentrum Nederland) en wordt mede gesubsidieerd door KWF Kankerbestrijding.