27april2018

Asbestslachtoffer Vereniging contact

U bevindt zich hier: Home Contact Klacht?

Heeft u een klacht?

Asbestslachtoffers Vereniging Nederland biedt graag kwalitatief goede dienstverlening. Het kan echter wel eens anders lopen dan verwacht. In dat geval horen we graag van u.

 

We proberen te leren van onze fouten door te luisteren naar klachten. Soms is een goed gesprek voldoende om onvrede weg te nemen. Indien dat niet afdoende is, hebben wij een klachtenprocedure, zodat u de kans krijgt uw klacht breder in de organisatie kenbaar te maken.

 

Als u een klacht heeft, handel dan als volgt:

  • Probeer met argumenten uw klacht te bespreken met diegene die bij de klacht betrokken is. Wellicht komen jullie er samen op een goede manier uit.
  • Als dit niet lukt, kunt u uw klacht omschrijven op het klachtenformulier en dit na ondertekening indienen bij:

    Secretaris van de AVN Klachtencommissie
    P/a AVN, IJsstraat 5
    6114 RM  Susteren

    De secretaris van de Klachtencommissie stuurt u binnen tien werkdagen een ontvangstbevestiging. Tegelijk met de ontvangstbevestiging van dit formulier ontvangt u nadere informatie over de procedure.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geholpen.

 

Als u iets niet begrijpt, of onverhoopt geen ontvangstbevestiging ontvangt, kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact opnemen met het secretariaat van de AVN: 046-449 35 70 en 06-512 87 416 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw klachten worden altijd vertrouwelijk behandeld. Zie ons reglement voor meer informatie.

Contactgegevens:

IJsstraat 5
6114 RM  Susteren
Telefoon: 046 - 449 35 70
Mobiel: 06 - 51 28 74 16

 

 >> Contactformulier

 

De Asbestslachtoffers Vereniging Nederland is aangesloten bij Kanker.nl (een initiatief van KWF Kankerbestrijding, Patiëntenvereniging Levenmetkanker en Integraal Kankercentrum Nederland) en wordt mede gesubsidieerd door KWF Kankerbestrijding.